Набори цукерок, батончики та ваговий шоколад, що приносять радість щодня. Смачні приємності від Львівської майстерні шоколаду, які створюють атмосферу та гарний настрій, а ще можуть бути чудовим подарунком за будь-якої нагоди.

Колекція “Улюблене на щодень”

 Шоколад завжди доречний – істина, з якою важко посперечатися. Адже не важливо який день тижня, є привід чи немає, щоб потішити себе або близьких улюбленими ласощами. Нехай це буде маленька цукерка чи тафелька з горішками, або батончик з ніжною полуничною начинкою, які творці Майстерні шоколаду з любов’ю виготовляють вручну. Такі милі дрібниці часто створюють гарний настрій, тож ми поєднали улюблені шоколадні вироби в одну колекцію.  А купити шоколад на щодень можна в Майстерні або в інтернет-крамниці, обравши зручний спосіб доставки.

Шоколад у різних його варіаціях

Солона крем-карамель та горіхово-шоколадна паста з фундука і чорного шоколаду – стали улюбленими ласощами щоденних ритуалів. А шоколадні батончики з нугою, горіхами та журавлиною або з карамельною начинкою – зручний формат перекусу, коли хочеться смачного десерту вже і негайно.

Особливої уваги заслуговує шоколад на вагу, який ми пакуємо у три формати – 250 г, 500 г та 1 кг. Кавалки справжнього чорного, білого, молочного з горіхами, карамеллю та гіркого шоколаду, дбайливо загорнуті у крафтовий папір з бірочкою.

Набори цукерок для різної нагоди 
Щодня наші шоколатьє виготовляють понад 60 видів різноманітних цукерок. З них ми складаємо оригінальні та тематичні цукеркові набори – трюфельні, з повітряним суфле, з горіховими, фруктовими та карамельними смаками.

Набори зі стриманим класичним дизайном, проте з розкішним наповненням:

Чоколядовий варстат – 15 найпопулярніших цукерок Ма    йстерні, вкриті чорним, молочним та білим шоколадом. Лаконічне упакування робить його не лише красивим, а універсальним дарунком, який потішить подругу, колегу на роботі чи гарного товариша. А назва “Варстат” дуже символічна, адже означає “майстерня або крафтове виробництво”.

Гарячий шоколад на щодень – 7 фігурок для приготування гарячого шоколаду в домашніх умовах, аби увесь тиждень насолоджуватись улюбленим напоєм. 
Спосіб приготування дуже простий: потрібно розтопити одну паличку у склянці (150 мл) гарячого молока (65°C) та ретельно перемішати.

Набори цукерок із традиційними львівськими назвами: 
Чоколядовий креденс і Чоколядовий бамбетель – набори, які поєднують не лише різноманітні смаки та форми цукерок, а й візуально розповідають про українські культурні традиції. Бамбетель – на Галичині так називали лавку-ліжко, яке розсувається для спання та складається для сидіння. А Креденс – дерев’яний буфет для посуду з вишуканими скляними дверцятами та різноманітними поличками.